Klaar voor de mooiste kerst in jaren?

15.12.2022

De eerste vensters van de adventskalender zijn geopend, over 10 dagen is het kerstmis. Waarom gaat de tijd altijd zo snel? Gelukkig hebben we bij DE KLEINE ZEBRA een unieke selectie kerst- en decoratie artikelen om de kerstsfeer in huis te halen en een oh oh oh zo mooie feestelijke tafel te dekken die al je gasten en je kroost zal verbazen.


Magische kerstaccessoires op kindermaat


christmas


Met kindjes in huis is kidsproof kerstdeco een must. Onmisbaar voor de juiste sfeer maar ook om je de frustratie van gebroken kerstballen te vermijden. In onze shop vind je een leuke selectie feestelijke accessoires die zullen zorgen voor geweldige kinderherinneringen. It's beginning to look a lot like Christmas...


Een op en top versierde kersttafel: inclusief wow-effect!


Aan tafel! Op kerstavond - en de dagen erna - zitten we een groot deel van de avond aan tafel. Reden te meer om dit jaar helemaal los te gaan en je feesttafel te versieren met onze selectie magische tafeldecoratie: kerstige bordjes, fonkelende bekers, plateaus, servietjes met kersticonen maar ook kersthoedjes, slingers en honeycomb kerstbomen. De avond zal des te mooier en magischer zijn!


christmas


Laat je gaan met onze sfeervolle kerstdecoratie

Honeycombs maken elk feestje af, ook het kerstfeest! Ze voegen in een oogwenk sfeer, kleur en plezier toe. Hang ze boven je feesttafel of op de schouw. Je kan ze elk jaar hergebruiken maar ze zullen moeiteloos de juiste sfeer zetten.


christmas

Mix je graag kerstsfeer en leuke cadeautjes? Dan mag je de prachtige kerstcollectie van MAILEG niet missen. Boordevol nostalgie, leuk om te geven en krijgen: peperkoekhuisjes om in te spelen, metalen kersthangers om zelf te decoreren, houten kandelaars voor op tafel, kerstige hertjes om te knuffelen en zo veel meer... 100% kidsproof en 100% kerstig.


christmasShop onze kerstcollectie >