Blooming belly: voedende crème - Argan - 240 ml

Blooming Belly natuurlijk voedende crème - Argan - 240 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM509

Enkel pure en veilige ingrediënten komen in de producten van Attitude, zo ook in deze natuurlijke voedende crème met arganolie. Koud geperst uit de vruchten van de Marokkaanse Arganboom, arganolie staat ook wel bekend als de "wonderolie". En wie zegt er nu nee tegen wonderen?

13,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Hou je huid stralend tijdens je zwangerschap met de Blooming Belly Natuurlijk Voedende Crème van Attitude, gemaakt met verzachtende arganolie die bekend staat om zijn vermogen om de huid stevig en elastisch te houden. De niet-vettige formule helpt je huid voor te bereiden op zwangerschapsgerelateerde veranderingen door het zacht en gehydrateerd te houden. Dit hypoallergeen product bevat enkel natuurlijke stoffen en is subtiel geparfumeerd met de delicate geur van appelbloesems.

Inhoud: 240 ml

Gebruiksadvies: Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de handen en breng het over het lichaam aan na een zalig bad of douche op een handdoekdroge huid. Gebruik in combinatie met Blooming Belly Natuurlijke Zwangerschapsolie van ATTITUDE om een ​​extra droge huid te behandelen en striae te voorkomen.

____

Attitude biedt een hele lijn ecologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. Mooi vanbuiten én vanbinnen maar bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet. Ze werken ook CO2 neutraal door de CO2 die tijdens de productie en het transport vrij komt te compenseren door het aanplanten van bomen. Zeker het ontdekken waard!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.220.040.26
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.

product referentie :18120