Blooming Belly: zware benen lotion - Munt - 75 ml

Blooming Belly natuurlijke crème voor zware benen - Munt - 75 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM514

Rusteloze en opgezwollen benen en voeten zijn een onaangenaam neveneffect waar praktisch elke zwangere vrouw mee kennis maakt. Omdat het gewicht van de baarmoeder druk uitoefent op de aderen, circuleert het bloed minder goed, wat resulteert in vochtophoping in de onderste ledematen.

Gelukkig is er deze natuurlijke crème voor zware benen om het ongemak te verlichten!

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBlooming Belly
TypeBalsems

Blooming Belly Zware benen lotion met munt en argan van Attitude. Niet vettig en snel absorberend, het gebruikt het stimulerende aroma van munt en de vochtinbrengende eigenschappen van arganolie houden de houd stevig en zorgen voor een klein beetje rust in je benen.

Inhoud: 75 ml

Gebruiksadvies: Masseer zachtjes met opwaartse bewegingen van enkel tot middenbenen, zo vaak als nodig. Door dagelijks uw benen te masseren, kan de bloedstroom worden gestimuleerd en de vermoeidheid worden verminderd.

____

Attitude biedt een hele lijn ecologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. Mooi vanbuiten én vanbinnen maar bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet. Ze werken ook CO2 neutraal door de CO2 die tijdens de productie en het transport vrij komt te compenseren door het aanplanten van bomen. Zeker het ontdekken waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.140.040.1
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.