Bodyglower hesje Jackson - Red - teens & adults

Staat: Nieuw product

GoFluo

Fluo hestjes dragen is niet direct een stijlvolle gebeurtenis en daarom laten heel wat mensen ze liever links (lees: thuis) liggen. Maar dat is gelukkig verleden tijd met dit bodyglower Rocco hesje uit de Go Fluo collectie.

Een opvallende topper om je elke dag veilig in het verkeer te begeven zonder in te boeten op stijl, in tegendeel!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Jackson_Red_XL

TypeFluo hesjes
KleurOranje
Leeftijdtieners en volwassenen

Te gek Bodyglower hesje Jackson Red voor tieners en hippe volwassenen is een topper uit de Belgische GoFluo collectie. Dit fluo oranje hesje met grafische print is afgewerkt met brede reflecterende strepen en sluit makkelijk met de blauwe rits.

Tip: de GoFluo bodyglowers zijn ontworpen om over een jas te dragen. Je neemt best de maat die je normaal draagt voor jassen en andere bovenkleding. Gebruik je de bodyglowers zonder een jas - bijvoorbeeld tijdens het sporten - neem dan één maatje kleiner.

Materiaal: 100% polyester, goedgekeurd volgens de Europese EN1150-normen.

Maat: verkrijgbaar in 8 maten van XXS tot 3XL

_

Go smart, go safe, Gofluo! Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen bij een hippe outfit. Dat vond ook Antwerpse modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor haarzelf en haar kinderen dus ontwierp ze als eerste een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111