boek 'Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld'

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ26844

Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld is een vrolijke en kleurrijke encyclopedie van bekroond illustrator Tom Schamp!
Tom...

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld is een vrolijke en kleurrijke encyclopedie van bekroond illustrator Tom Schamp!
Tom Schamp neemt je in dit beeldwoordenboek mee op een fantastische reis naar een kleurrijke wereld. Met Otto en personages als Oom Tom Tom, Dr Demol en Professor De Vos ontdek je vreemde huizen, lekkere vruchten, grote boten, mooie muziekinstrumenten, exotische planten en zoveel meer. Grappig, prachtig geïllustreerd en leerzaam.

Illustrator: Tom Schamp
ISBNn: 9789401425599
Afmetingen: 28 x 34 cm
Leeftijd: +6j.
Pagina's: 64

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283401
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.