NULL

boek met CD: kapitein winokio zingt 10 beestige liedjes

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ21422

Kapitein Winokio zingt 10 beestige liedjes is een beestig boekje met geestige liedjes, verhalen en tekeningen die op een speelse manier inzicht...

19,95 €

Add to my wishlist

Kapitein Winokio zingt 10 beestige liedjes is een beestig boekje met geestige liedjes, verhalen en tekeningen die op een speelse manier inzicht geven in hoe kleine en grote mensen met zichzelf en met elkaar omgaan.

In 2007 componeerden Kapitein Winokio en Peter Revalk tien tijdloze liedjes over de dieren van de Axenroos. Elk dier kreeg een eigen muzikale sfeer. Een aantal van deze liedjes groeiden uit tot echte Kapitein Winokio-hits. Hoogste tijd dus voor een nieuwe uitgave in de Kapitein Winokio zingt-reeks.

Colette Notenboom werkte de karakters van de dieren verder uit in tien ontwapenende en grappige dieren-verhalen. Volg de Kapitein en maak kennis met de pronte pauw, de schuchtere schildpad, de heftige havik, de paaiende poes en alle andere dieren. De zwart-wit illustraties van Anneke Caramin verbeelden op eenvoudige wijze de vriendschap tussen Kapitein Winokio en zijn dierenvrienden.


Genreprentenboek + CD
Themadieren
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.