boek 'Ozewiezewoze' + gratis kadoboek

boek 'Ozewiezewoze' + gratis kadoboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26258

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén...

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén miljoen vlinders er gratis bij. De acte is geldig zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!

Een mooie bundel met honderd traditionele kinderliedjes die alfabetisch gerangschikt zijn: van 'Alle eendjes zwemmen in het water' tot 'Zwarte Piet, wiedewiedewiet'. Met prachtige, frisse en leuke illustraties.
Voorzien van muzieknotatie door Annemie van Riel. Met thematische lijst. Handig voor gebruik in de klas of de jeugdbeweging. Bovendien een mooi geschenkboek om thuis het geheugen op te frissen.

Auteur: Jan Van Coillie
Illustrator: Klaas Verplancke
Leeftijd: +5j.
Pagina's: 140
Afmetingen: 25,5 x 21 cm
ISBN: 9789058380340

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2125.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.