boek 'Prinses Arabella en de sint' + gratis kadoboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26234

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén...

14,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén miljoen vlinders er gratis bij. De acte is geldig zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!

Het is bijna Sint-tijd en prinses Arabella wil maar één cadeau: de Sint zelf! Op een ochtend haalt het vliegtuig van de koning de Sint op. Arabella is dolblij, maar de Sint niet. Alles is anders dan anders en dat vindt hij niet leuk. En hoe moet hij nu de pakjes bezorgen?
prinses Arabella en de sint is een geestig prentenboek over een prinses, Sinterklaas, anders doen en verwend zijn.

Auteur & illustrator: Mylo Freeman
Afmetingen: 30,5 x 21,5 cm
Leeftijd: +3j.
Pagina's: 32
ISBN: 9789058389725

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.530.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.