boek 'Samen over een muurtje' + gratis kadoboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26240

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén...

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén miljoen vlinders er gratis bij. De acte is geldig zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!

Geert De Kockere debuteerde 25 jaar geleden met de poëziebundel Vingers in de jam. Om dit jubileum te vieren, brengt hij een feestelijke poëziebundel uit met 101 nieuwe, ongepubliceerde gedichten, zowel voor heel jonge kinderen als voor de iets oudere bengels.
Geert laat zijn fantasie de vrije loop en speelt op zijn gekende wijze met taal. 25 illustratoren met wie Geert in de loop van zijn carrière samenwerkte, maakten elk een paginagrote illustratie voor de bundel. Een hebbeding voor elke poëzieliefhebber!

Met een aantrekkelijke vormgeving, een halflinnencover en een leeslintje. De bundel kan in de hele lagere school gebruikt worden.

Auteur: Geert De Kockere
Pagina's: 112
Leeftijd: +5
ISBN: 9789058389435
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.521.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.