NULL

boek 'Waarom je moeder en ik bijna altijd een kamerjas dragen' + gratis kadoboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26252

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén...

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén miljoen vlinders er gratis bij. De acte is geldig zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!

De Vlaamse Cabaretier Wouter Deprez is voor het eerst vader geworden. Het prille vaderschap verwondert en ontroert hem. Hij legt zijn eerste indrukken vast in tedere en vrolijke brieven aan zijn zoon. Een prachtig boek voor jonge ouders, tegelijk humoristisch en herkenbaar.

Auteur: Wouter Deprez
Illustrator: Frow Steeman
Pagina's: 96
Afmetingen: 19 x 14 cm
ISBN: 9789058385826

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141900.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.