Bonte ontdekkerstrein - Kleurenringen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB263

Tuut, tuut, daar komt de ontdekkerstrein met zijn vrolijk gekleurde lading. Je kan ermee rijden, stapelen, sorteren ... de gekleurde houten blokjes kunnen elke keer anders op de twee wagons worden geplaatst. Daarna kan de kleine machinist instappen om weer verder te rijden. Tuut, tuuuuut!

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5126

CollectieHouten speelgoed
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 1 jaar

Trein en opsteekspel in 1. De Haba ontdekkerstrein Kleurenringen is volgeladen met houten ringen in de meest bonte kleurtjes. Laden en lossen die je naar believen want deze leuke trein staat nooit stil.

Inhoud: 1 locomotief, 2 wagons, 14 stukken om op te steken
Afmetingen: 32 x 11 cm
Materiaal: duurzaam beukenhout met PETC-label
Vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.4615.80.055
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.