bontgekleurde piramide Multikub

Staat: Nieuw product

Janod

De Multikub piramide is een 2 in 1 bouw- en combinatiespel voor jonge ontdekkers van 12 tot 36 maanden! Bouw met de kartonnen kubussen een hoge...

23,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De Multikub piramide is een 2 in 1 bouw- en combinatiespel voor jonge ontdekkers van 12 tot 36 maanden! Bouw met de kartonnen kubussen een hoge piramide en plaats helemaal bovenaan de vlag. Maar weet jij nog welk diertje waar thuishoort? Zet dan snel het juiste dier in de matching kubus!

De Multikub piramide bevordert de motoriek en de coördinatie van mini bouwmeesters. De kubussen en de vlag zijn gemaakt uit karton, de dieren uit hout. De grootste kubus (22x12x14 cm) heeft een dak. De Multikub piramide komt in twee uitvoeringen. Circus of boerderij: dewelke is jouw favoriet?

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222212.50.59
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!

product referentie :J02801