Boodschappenblok met Hollandse print

Staat: Nieuw product

Gezinnig

Veel boodschappen staan keer op keer op je lijstje zoals melk, groente, fruit, brood en beleg. Zonde van je tijd om dat steeds weer te noteren....

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4001a

Veel boodschappen staan keer op keer op je lijstje zoals melk, groente, fruit, brood en beleg. Zonde van je tijd om dat steeds weer te noteren. Op deze 101 boodschappen blok staan alle ingrediënten - in 18 categorieën - helder op een rij. Het is alleen een kwestie van aankruisen en klaar is je boodschappenlijstje. Ook handig als checklist (wat zullen we vandaag weer eens eten?). Bovendien vergeet je minder (direct aanstrepen als iets op is!) en het ziet er gezelliger uit dan de achterkant van een oude enveloppe.

Met 52 identieke pagina’s met de meest gangbare artikelen. Voor ieder item staat een hokje wat je kunt aanvinken of je noteert het gewenste aantal. Er is ook ruimte voor aanvullingen (merk, soort of smaakje). Bovenaan het vel is een apart strookje voor een weekmenu: daar noteer je voor 7 dagen de maaltijden. Op het onderste deel vink je alle benodigde ingrediënten aan, dat scheur je af en neem je mee naar de winkel. Waar de items meestal op eenzelfde manier gegroepeerd staan. Super handig en een origineel cadeautje. Verkrijgbaar in vier frisse kleuren: blauw, groen, roze en oranje.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.52700.35
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?