Bowen thermische kledij - Hunter green

Warme tweedelige buitenkledij in donkergroen

Staat: Nieuw product

Liewood

Naar buiten met Liewood (8)

Comfortabel, praktisch en ideaal om buiten te spelen. Als je je kleintje hult in deze thermische kledij ben je zeker dat hij of zij het van kop tot teen lekker warm heeft.

Het duurzaam, recycled polyester is gemaakt uit oude, plastic flessen. Niet alleen een mooie keuze voor je peuters kleerkast dus maar ook eentje voor de toekomst van onze planeet.

75,00 €

52,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13031 7348

CollectieBowen
TypeThermische kledij
PrintsHunter green
KleurGroen
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Knappe thermische kledij Bowen Hunter Green uit de collectie van LIEWOOD gemaakt uit 100% gerecycleerd Oeko-Tex polyester met contrasterende binnenkant. Comfortabel, praktisch en ideaal om lekker buiten te spelen. Zoek je deze set voor grote broer of zus? Check dan de Luna thermische kledij.

Leuke features: de set bevat jas en broek • voorzien van handig naamlabel en reflecterende details • het bovenstuk sluit met premium YKK ritssluiting en drukknopen aan de voorkant en heeft twee steekzakken • de broek heeft knopen in de taille voor een ideale pasvorm  • je kan de thermische kledij ook onder regenkleding en andere soorten bovenkleding dragen voor extra warmte.

 

Materiaal: 100% gerecycled Oeko-Tex polyester, met BIONIC-FINISH ®EC waterafstotende coating,  vrij van schadelijke chemicaliën, PFC, fluorkoolwaterstoffen en paraffine - met  Oeko-Tex® label: de gerecycleerde stof is GRS-gecertificeerd (Global Recycled Standard) en stelt niet alleen eisen aan de gebruikte gerecyclede materialen en hun traceerbaarheid, maar ook aan goede arbeidsomstandigheden voor de productie ervan.
Maten: beschikbaar in 4 maten van 6 maanden tot 3 jaar • als je twijfelt tussen 2 maten, raden we je aan de grootste maat te nemen
Onderhoud: wassen in de machine op max 30°C • binnenstebuiten wassen, met soortgelijke kleuren • niet geschikt voor de droogkast • niet strijken noch bleken of stomen

_

De Rainwear collectie van LIEWOOD past perfect bij de filosofie van het merk en de herkomst. In Scandinavische landen is het heel gewoon dat kinderen veel buitentijd hebben op een dag, alleen is goede kledij dan echt wel noodzakelijk. Zodat je - ondanks wind, regen en koude - toch perfect kan bewegen, ontdekken, spelen en genieten. En vanaf nu kan je dat ook nog eens in stijl doen met deze duurzame, comfortabele en ademende buitenkledij. Check ze allemaal en vind jouw perfecte stijl!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar buiten met Liewood
Inspiratie en stories