lamp op tafel

brandende lamp op tafel 'Petit Home' voor je poppenhuis

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ290

PETIT HOME by Djeco (24)

Helemaal cosy wordt je poppenhuis met deze prachtige lamp en tafel. De lamp geeft een warm licht af gedurende 20 minuten. De perfecte aanvulling voor je poppenhuis!

13,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Geweldige tafellamp uit de Petit Home collectie! De lamp brandt echt! Na 20 minuten gaat de lamp automatisch uit. Dankzij de bijgeleverde CR2450 batterij kan je de lamp ongeveer 330 keer aansteken! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.115.740.091
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ07830

Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories