NULL

breiboek 'Arne & Carlos breien op hun paasbest'

Staat: Nieuw product

Kosmos Uitgevers

KZ23531

Raak verdwaald in het brei-universum van Arne & Carlos! In dit aanstekelijke paasboek kunnen breisters aan de slag met o.a. een paashaas in...

9,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Raak verdwaald in het brei-universum van Arne & Carlos! In dit aanstekelijke paasboek kunnen breisters aan de slag met o.a. een paashaas in diverse outfits, kippen, eierwarmers, en - hoe kan het ook anders - paaseieren! Stuk voor stuk vrolijke accessoires om je huis in de paassfeer om te toveren.
De breiprojecten zijn niet moeilijk als je de stap-voor-stapinstructies leest en de vele foto's bekijkt. Met het boek Arne & Carlos breien op hun paasbest zorgt het Scandinavische breiduo voor een waar breifeest. Snel, aan de slag!

Auteurs: Arne Nerjordet & Carlos Zachrison
ISBN: 9789043915038
Pagina's: 64

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.127.300.35
Wat is er leuker dan zelf iets moois maken? Naaien, haken, sieraden maken, tekenen, kleuren, schilderen… Kosmos Uitgevers heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de creatieve branche. En de uitgeverij loopt steevast voorop in de laatste trends. De Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers bieden ideeën en technieken waarmee je direct aan de slag kunt. Breien met Arne & Carlos, haken met Hoooked Zpagetti, loomen met Band-it!, mutsen haken met MyBoshi, kaarten maken met Marianne Perlot, tekenen met Barrington Barber, schilderen met Bob Tomanovic − aan jou de keuze! De creatieve DIY-boeken geven een duidelijke uitleg waarmee iedereen aan de slag kan. Creatief plezier is gegarandeerd voor jong en oud, van beginner tot (ver)gevorderde. Met de Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers maak je iets moois waar je trots op kunt zijn!