ballon muziekmobiel - luca

Briljante ballon muziekmobiel - Luca

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM047

Schattig muziek mobiel in de vorm van een ballon van Cam Cam Copenhagen. Trek aan de houten cirkel en de zachte melodie van de klassieker 'Summertime' van George Gershwin kalmeert zonder moeite je kindje.

Ideaal om boven het bedje of aan de luiertafel te hangen. Je oogappel zal meteen onder de indruk zijn van de mooie vorm en de subtiele kleur.

37,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1000.P32

KleurBlauw
CollectieLuca
TypeMuziekmobielen

Luca is het perfect element dat je misschien nog mist in je baby's kamertje, een prachtige mobiel met een echt rustgevende melodie'tje. Deze ballon muziekmobiel van Cam Cam is handgemaakt, kleine verschillen tov de foto kunnen optreden.

Afmetingen: Ø 16 cm + 17 cm hoog

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.160.150.3
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.