Briljante set plaktattoos - Pegasus

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR383

Alles voor een eenhoorn feestje (48)

Op zoek naar een ideaal klein geschenkje met een magische tint? Ga dan voor deze heerlijke tijdelijke tattoos van Meri Meri. De gevleugde paarden zijn voorzien van een holografische folie en zorgen voor een magisch effect als je ze aanbrengt op je arm.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 193083

CollectieMagical Unicorns
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Magische set tijdelijke Meri Meri plaktattoos Pegasus - met details in holografische en zilverfolie - zijn een briljant idee om jezelf een coole look te geven. Leuk als klein geschenkje en ook leuk om cadeau te doen aan de gasten op je magisch verjaardagsfeest.

Afmetingen verpakking: 114 x 89 x 3 mm 

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories