brooddoos prinses

Brooddoos prinses met snackdoos en bestek

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV058

MINI Bloomingville (206)

Lunchtijd wordt nog leuker met deze lunchbox van Bloomingville Mini. Deze praktische brooddoos is helemaal compleet met bestek en snackdoosje. Het witte deksel is mooi versierd met een all-over print met roze kroontjes.

10,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze Bloomingville lunchbox heeft een goed sluitend deksel dat ook gemakkelijk geopend kan worden door kinderen. Met het extra bestek hoef je ook niet altijd boterhammetjes mee te geven. Iets anders lekker en gezond past er ook in ;-)

Afmetingen: L 12 cm x H 6 cm x D 18 cm

Materiaal: BPA-vrij kunststof, geschikt voor voedsel

Mag in de vaatwasser. NIet in de oven of microwave.

De charmante Bloomingville Mini-personages zijn dolblij met hun nieuwe avontuurlijke superheldenmaskers, prinsessenkronen en magische regenbogen. Dus, wacht even en ontdek deze schattige nieuwe MINI-collectie. Spelen, dineren, aankleden en slapen - een collectie die jou en jouw gezin zullen verrassen. Enjoy !


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.16
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :59506018

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories