Kegel sorteer raket

Buitenaards leuke sorteerraket in hout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT031

Eerste speelgoed van Plan Toys (44)

Deze kleurrijke ruimteraket helpt je kleintje bij het ontwikkelen van zijn fijne motoriek en het leren sorteren. Stapelen is dus niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Bouw jij snel je eigen buitenaards leuke raket?

31,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5708

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

De hele houten raketset bestaat uit 4 gekleurde onderdelen en een houten basis.

Afmetingen: 13 x 13 x 17 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Materiaal: hout. Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.64
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories