Buitenaards mooie wekker - Ruimte

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ771

Leren kloklezen moet een fijne mijlpaal zijn die je kan vieren met deze unieke wekker uit de collectie van Djeco.

Onmisbaar als je een kinderkamer hebt in ruimte thema maar ook een krachtig geschenk voor een stoere kapoen die je nauw aan het hart ligt.

20,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00402

CollectieLittle big room
TypeKlokken & Wekkers

Unieke wekker voor kinderen Ruimte uit de Little Big Room collectie van Djeco is een wondermooi en praktisch quartz uurwerk dat stil tikt, leuk om elke dag mee wakker te worden en fijn klok te leren lezen. Met uur, minuten- en secondewijzer en een handige lichtknop om ook in het donker de tijd te kunnen lezen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en karakters.

Illustraties: Muriel Kerba
Afmetingen: 8,5 x 13,5 x 4 cm
Materiaal: hout - kunststof - metaal
Gebruiksadvies: werkt op 2 AA (herlaadbare) batterijen - niet inbegrepen

_

De magische collectie van het Franse DJECO zijn kleurrijk en zitten vol fantasie, net zoals onze kinderen. Het zijn kleine geschenkjes, mooie hebbedingen om te geven én te krijgen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!