Cadeauset van 2 bijtringen So'Pure - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS016

Wauwie, wil je helemaal gesteld zijn tegen dat je baby tandjes doorkrijgt kies dan voor deze super leuke duo set bijtringen van het populaire beestje Sophie de Giraf.

In deze set zitten 2 bijtspeeltjes met een verschillende flexibiliteit, zodat elke bijttring inspeelt op een bepaalde fase van tandjes krijgen. Helemaal veilig, 100% natuurlijk én voorzien van allerlei stukjes, kantjes en delen om in te bijten en verlichting voor de pijn te zoeken.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 220110 GD38

So'Pure duo set bijtringen van Sophie de Giraf - gemaakt uit 100% natuurlijk rubber, helemaal veilig om in het mondje te steken en ideaal om het pijnlijke tandvlees van je kleintje te verlichten bij doorkomende tandjes.

Inhoud van deze gerecycleerde geschenkdoos met katoenen lint:

  • een heel zacht model VERY SOFT om je baby verlichting te geven bij het doorkomen van de eerste tandjes.
  • een zacht maar iets steviger model SOFT voor de periode daarna, als de tanden al een beetje zijn doorgekomen, maar nog steeds knagen.

De ringen hebben gestreepte oppervlakken voor de doorkomende tanden en afgeronde puntjes voor het verlichten van het tandvlees. Lichtgewicht en voorzien van twee ringen, dus gemakkelijk vast te pakken en te ontdekken voor de kleine babyhandjes.

Gebruiksadvies: natuurlijk rubberen speelgoed kan je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Let op: de vlekjes van de giraf worden handmatig aangebracht, hierdoor kunnen deze onderling verschillen

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
131540.23
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!