zak - Cosy house

Cadeautjeszak - Cosy house

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP010

Nog op zoek naar een verrassend kerstcadeautje? Voor je petekindjes of je eigenste zoon of dochterlief? Dit leuke gezellige huisje van Fabelab is een prima alternatief voor het papieren inpakpapier. Het huist het liefst leuke cadeautjes en kan nadat alles uitgepakt is perfect dienen om kleine schatten in te bewaren of mee te nemen.

13,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3702223002

KleurMeerkleurig
CollectieFabelab Christmas
TypeOpbergers

Perfect voor een zondags adventscadeau in te verstoppen of een ideaal alternatief voor de klassieke kerstsok. Langs de opening aan het dak kan je er van alles in stoppen.

Materiaal: Gemaakt van 100% organisch katoen, met organisch katoenen pompom.

Afmetingen: 37 x 19 cm

Wasadvies: Wassen in de wasmachine op 30°, binnenstebuiten strijken.

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn steeds super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!