NULL

CD Kapitein Winokio zingt 10 broodnodige liedjes

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ09833

Dit leuke meezingboekje, inclusief CD, herbergt pareltjes uit het Grote Leven van kleine kinderen en hun ouders. Het is een feel good-boekje voor...

19,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Dit leuke meezingboekje, inclusief CD, herbergt pareltjes uit het Grote Leven van kleine kinderen en hun ouders. Het is een feel good-boekje voor het hele gezin en sluit perfect aan bij de missie van Kapitein Winokio: kinderen en ouders samen laten genieten.
De illustraties en cursiefjes van Eva Mouten spelen samen met de muziek van Kapitein Winokio een hoofdrol in dit blijspel over het familiale leven van iedere dag.
Te beluisteren via www.kapiteinwinokio.be

Let op dit product kan alleen geretourneerd worden indien de verzegeling niet verbroken werd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.