César dagplaat Ik vertel mijn dag

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL098

Lilliputiens: César de beer (17)

Ideaal voor het avondritueel, helpt Cesars' dagplaat je kindje om de vele indrukken van een voorbije dag te verwerken of die van een toekomstige dag voor te bereiden. Samen met mama of papa wordt de dag gestructureerd aan de hand van uit te kiezen of zelfs gepersonaliseerde kaartjes en krijgt het kindje vat op de gebeurtenissen. Het herkent patronen, ontdekt troostende rituelen en voelt zich gesterkt om alweer nieuwe avonturen te beleven.

29,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83058

SamenstellingenKatoen

Met 21 kaartjes op velcro over verschillende onderwerpen zoals hygiëne, binnenactiviteiten, emoties en buitenactiviteiten. En 3 extra blanco kaartjes om zelf te personaliseren. De kaartjes kan je in 2 sorteerzakjes op de plaat opbergen.

Afmetingen: Ø 35 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasinstructies: Wasbaar aan de oppervlakte

Leeftijd: +2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
36.536.510.34
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: César de beer
Inspiratie en stories