Charmante speelpop - Clea

Staat: Nieuw product

Haba

HAB561

poppen wereld van Haba (58)

Wie wil er met Clea spelen? Deze elegante pop draagt mooie kleertjes en heeft een zacht, stoffen lichaam. In tegenstelling tot een klassieke babypop ziet deze pop er net zo uit als een kleuter. Zo kan jouw lieveling zichzelf perfect in de pop herkennen.

Een absolute musthave voor kleine poppenfans!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304888

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schattig speelpop Clea van Haba is 32 cm groot.  Haar hoofdje en ledematen zijn gemaakt van mooi afgewerkt vinyl met fraaie details op het gezichtje. Haar bruine lokken draagt ze in een paardestaart en zijn gemaakt van chenille, kleine meisjes zijn er vast dol op. Pop Clea draagt een schattige outfit die je kleintje ook naar hartenlust kan uit- of aantrekken, dat zorgt voor nog meer speelplezier. Je mag haar ook wassen met de hand), lekker handig.

Leuke tip: Zoek je leuke bijpassende poppenmeubeltjes, kijk dan even bij de Tulpendroom collectie van Haba.

Materiaal: polyester, kunststof.
Lengte: 32 cm.
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories