Beddengoed Fleur voor poppenbed harlequin

Chic beddengoed Fleur voor poppenbed Harlequin

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM092

Knap beddengoed voor het poppenbedje. Deze set bestaat uit een kussentje en donsdekentje met iconische Cam Cam overtrek en is gemaakt uit 100% organische materialen. De stijlvolle strikjes maken het geheel helemaal af.

Ideaal geschenk voor de stijlvolle poppenmama's!

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Cam Cam Copenhagen is er niet alleen voor baby's maar ook voor grotere kinderen. Zo is er dit mooi Fleur beddengoed voor het Harleqiun poppenbedje. Gemaakt uit organisch katoen en herkenbaar door de prachtige print. Een matras voor het poppenbed Harlequin is apart verkrijgbaar in verschillende, zachte kleurtjes.

Leuk detail: match het bedlinnen van de pop met dat van je kleine poppenmama. Zo leuk!

Materiaal: 100% organisch katoen met het CE en GOTS label
Afmetingen deken: 45 x 35 cm - kussentje: 24 x 14 cm
Wasadvies: de overtrekjes kan je apart wassen op 40°C, best binnenstebuiten, niet geschikt voor de droogkast.

Cam Cam Copenhagen maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
617340.25
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.

product referentie :970.P23