Chic beddengoed voor poppenbed - grey wave

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM009

Maak het poppenbedje van je kleine poppenmama helemaal af met dit knappe setje Cam Cam poppenbedlinnen in grey wave print.

ps: dit bedlinnen is in dezelfde print verkrijgbaar voor de ledikant of een eenpersoonsbed, kan je je het gezicht van dochterlief al inbeelden als ze dit ziet...? <3

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 970.P02

CollectieGrey Wave
TypePoppenaccessoires
KleurGrijs
Leeftijdvanaf 2 jaar

Stijlvol beddengoed voor het babybedje. Deze bedset bevat een poppendekbed en kussen, allebei met organische vulling. Kleine strikjes zorgen voor de stijlvolle finishing touch. Dit bedlinnen past perfect in het Harlequin bedje van Cam Cam.

De overtrekjes kan je eraf ritsen en apart wassen indien nodig.

Afmetingen: dekbed 45 x 35 cm / kussen 24 x 13 cm

Materiaal: de stof en vulling zijn gemaakt van 100% organisch katoen en dragen het GOTS-label.

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.060.340.3
  • Door Karin C.
  •  de 26/12/2019
Allemaal OK
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.