armband 'Poppie schelpen'

Chique armband - Poppie schelpen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA120

Precies of hij komt recht van de arm van een echte zeemeermin, deze Poppie armband vol schelpen in zacht roze en blinkende parels valt op door zijn stijl en zal vast me trots gedragen worden door jouw lieveling.

5,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dubbele armband Poppie van het fijne merk Souza! Met verschillende kleurrijke kralen in zachte kleurtjes, kleine schelpen en bloemetjes als origineel accent. Dit stijlvol kinderaccessoire heeft een mooi strikje achteraan als elegant detail.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.010.070.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :104615