wandlamp - cactus - smoked oak

Chique cactus wandlamp - smoked oak

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM005

Ferm Living kIDs (98)

Deze cactus - gelukkig niet prikkelbaar zoals echte versie :) - tovert de kamer van je kleintje moeiteloos om tot een prachtige oase. De indirecte lamp brengt net de juiste hoeveelheid licht met zich mee om rustig onder de cactus wakker te worden na een dutje, wat te spelen of een boekje te lezen.

72,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3322

Type verlichtingwandlamp

Stijlvolle wandlamp van Ferm Living in de vorm van een cactus, ideaal om aan de kinder- of speelkamer wat extra gezelligheid toe te voegen. Komt in 2 kleuren.

Afmetingen: 21 x 47 cm
Materiaal: Gerookte eiken hout - multiplex
Je gebruikt in de Cactus wandlamp twee G4 LED lampen van maximaal 3 watt (niet meegeleverd).

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieurmerk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.63
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories