Chique roze poppenkleedje - Ma Corolle

Staat: Nieuw product

Corolle

COR163

Ma Corolle collectie by Corolle (66)

Mag het wat meer zijn of wil je je Ma Corolle een perfecte poppenjurk geven dan is dit lichtroze exemplaar ideaal. De tulle rok is lekker zwierig en afgewerkt met een schitterende strik rond de middel.

Dit poppenkleedje past perfect bij de poppen van 36 cm uit de Ma Corolle-collectie.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 211170

CollectieMa Corolle
TypePoppenkleertjes
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Wondermooi jurkje met tulle glitterrok staat jouw Ma Corolle pop vast beeldig. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze jurk is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
126180.035
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories