Christels paasboek - Hazen, eitjes, kuikens en kippen haken

Staat: Nieuw product

Forte Uitgevers

KZ40587

Je huis versieren met Pasen is erg leuk om te doen. Maar je huis versieren met zelfgehaakte spulletjes is nog veel leuker!

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462501577

In dit boekje vind je Christels haakpatronen voor een paaskip voor je chocolade eitjes, een paashaas die je als eierdop kunt gebruiken, paasknuffels voor de kinderen, een mooie paaskrans om je huis te versieren, vrolijke kuikens en eieren en een lief lammetje. Dit maakt niet alleen je huis gezellig, het zorgt ook nog voor een heleboel voorpret. Dus pak je haaknaald en ga aan de slag, zodat je er met de paasdagen helemaal klaar voor bent.

Christel Krukkert is In het dagelijks leven illustrator. Hoewel ze erg veel verschillende dingen maakt tekent ze toch het liefste beestjes. En omdat ze ook in haar vrije tijd haar handen moeilijk stil kan houden tekent ze geen beestjes maar haakt ze beestjes! Een jaar of tien geleden kwam ze er bij toeval achter dat er heel veel mensen zijn die graag beestjes haken. En ze ontdekte dat er erg weinig Nederlandsetalige patronen zijn. Dat bracht haar op het idee de patronen van haar beestjes op te gaan schrijven en uit te geven. Intussen heeft ze al meer dan 15 zeer geliefde haakboekjes op haar naam staan. Christel kan de technieken van het haken heel helder uitleggen. Bekijk hiervoor de video hieronder: Minicursus haken.

Auteur: Christel Krukkert
ISBN: 139789462501577
Omvang: 48 blz.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.180.210.23
Forte Uitgevers is een zelfstandige non-fictie uitgeverij en brengt praktische en inspirerende boeken op de markt die volop handvatten bieden om met je hoofd, je hart en je handen aan de slag te gaan. Het is een sterk boekenmerk op het gebied van Opvoeding, Creativiteit, Lifestyle, Spiritualiteit, Praktische psychologie, Informatieve kinderboeken en Sport.