Cijferspel van 1 tot 10

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT043

Leren tellen was nog nooit zo simpel en plezant!

Dankzij dit 1 tot 10 cijferspel, van het duurzame merkje Plan Toys uit Thailand, kan je kind op 1-2-3 tot 10 tellen :-) match de houten cijfers met het juiste aantal dieren op de kaartjes en leer op de achterkant de cijfers schrijven met behulp van de handige stippellijn. Zo hou je het spel lekker lang boeiend!

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5165

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar

Leer je kindjes tellen van 1 tot 10 met deze leuke kaartenset met houten nummers. Op elk kaartje staan leuke dieren om te tellen en een bijhorend houten cijfer. Op de achterkant van elke kaart staat het cijfer dat je kan overschrijven met behulp van de stippellijn, zo leren ze na tellen ook de nummers te schrijven en gaat het spelletje lekker lang mee. Dit cijferspel komt in een handig stoffen zakje om alles mooi in te bewaren.

Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar en ouder.

Materiaal: rubberhout - papier - katoen

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.39
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.