Cloud blue knuffel Olifant

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB022

Meneer de Olifantenknuffel is een echte teddybeer in olifantenvorm :)

Hij houdt enorm veel van uitstapjes, knuffels en zachte bedjes of zetels. Heb jij misschien thuis een vriendje voor hem?
 

21,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3001106

Fluffy cloud blue olifanten knuffel van het Deense merk Sebra.

Materiaal: 10% polyester

Afmetingen: 22 cm hoog

Wasadvies: handwas, niet geschikt voor de droogtrommel.

Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.080.210.11
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.