Comfortabele draagdoek Tricot-slen - Triangles

Staat: Nieuw product

Babylonia

BB698

Dankzij een zeer bijzondere breitechniek, speciaal ontwikkeld voor Babylonia, is deze tricot-slen draagdoek vol speelse driehoekjes in 2 kleuren knuffelzacht, biedt hij optimaal comfort én geeft de perfecte ondersteuning voor jezelf en je kleintje.

Zo kan je in alle comfort dragen en zachte kusjes geven terwijl je geniet van een wandeling, onderweg bent of thuis even je handen vrij hebt.

79,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

De Tricot-Slen design Triangles is een stijlvolle rekbare draagdoek van Babylonia met een uniek patroon in 2 kleuren garen. Een prachtige draagdoek met net dat tikkeltje meer. Licht en stretchy maar vooral ontzettend gemakkelijk in gebruik. Eerst knopen, dan je baby: ideaal voor beginners. En hij past altijd, als je kleiner bent kan je de draagdoek een extra keer rondbinden.

Dit is een ergonomische drager waarbij je kindje in de M-houding gedragen wordt en de natuurlijke kromming in de rug optimaal ondersteund wordt. Bij de draagdoek zit een handleiding met uitgebreide instructies.

Maat: one size
Aanbevolen gewicht baby: 3 kg - tot max 15 kg
Afmetingen doek: 5 m lang
Materiaal: gebreid katoen
Wasadvies: mag in de machine gewassen worden op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast - strijken op lichtste stand.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.82
Babylonia - Babylonia is een groothandel die sommige van de populairste producten verdeelt, je vindt er ondermeer draagdoeken en buggyhoezen in badstof. Ook de welbekende Peppa-popjes en Bobuxschoenen vind je bij Babylonia.