siège balançoire d'intérieur Tournicoton

comfortabele hangstoel met gevoerde zitting

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23150

In de comfortabele hangstoel kan je lekker luieren met je favoriete pop, een boekje lezen of gewoon rustig schommelen. De stoel heeft een...

199,00 €

129,35 €

Add to my wishlist

In de comfortabele hangstoel kan je lekker luieren met je favoriete pop, een boekje lezen of gewoon rustig schommelen. De stoel heeft een gevoerde zitting en rugleuning. Aan de zijkant van de hangstoel zit een binnenzak om kleinigheden in op te bergen. De stoel komt met een houten ophangbalk en heeft een maximale belastbaarheid van 80 kg.
Vanaf 3 jaar.

Exclusief plafondbevestiging.
Materiaal: polyester, schuimstof, hout, metaal.
Afmetingen: 42x42x58 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.515.573.51.97
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301195