Composteerbare keukensponzen - Dots

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK281

Afwassen was nooit zo leuk en duurzaam als met deze set composteerbare keukensponsjes van het hippe merk Ekobo. Dit keukenaccessoire is een 100% biologisch afbreekbaar alternatief voor plastic afwassponsjes en dus beter voor onze planeet en je ecologische voetafdruk.

Je kan ze niet alleen in je keuken maar ook in de badkamer of om te poetsen gebruiken. Tot slot en leuk om weten: de sponsjes zijn herbruikbaar en kunnen zowel in de wasmachine als de vaatwasser gereinigd worden.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 72811

CollectieClaro
TypeKeukenaccessoires
KleurMeerkleurig

Hippe en praktische set van 2 composteerbare keukensponzen Dots van EKOBO. Herbruikbaar & biologisch afbreekbaar!

Afmetingen: 20 x 17 cm
Materiaal: 70% FSC gecertifieerde cellulose - 30% katoen en plantaardige verf
Gebruiksadvies: kan gewassen worden in de wasmachine of de vaatwasmachine - herbruikbaar en biologisch afbreekbaar - versnipperen om het composteren te versnellen.
Herkomst: gemaakt in Zweden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!