activiteitenspeeltje camping cubs peek-a-boo trio

Cool activiteitenspeeltje - Camping Cubs Peek-a-boo Trio

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB071

Wie komt er daar piepen? Wie kruipt er daar weg en komt weer te voorschijn? Het is een vrolijk trio bosdiertjes met leuke kleuren en verschillende texturen en functies.

Ideaal speelgoed voor thuis en onderweg want je kan de fijne speeltjes ook vast maken aan je buggy of er apart mee spelen.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Fijn zacht activiteitenspeeltje Camping Cubs Peek-a-boo trio, een geweldig speeltje in de vorm van een boomstronk met gaatjes om de dieren door te steken of te laten komen piepen, zacht stofjes en verschillende texturen. De eekhoorn en konijn zitten vol knisperfolie, de wasbeer rammelt. Alledrie hebben ze een handige ring die je kan vastmaken een buggy of autostoel om ook onderweg te spelen.

Leeftijd: vanaf 0 maanden

Afmetingen: 22 x 10 x 10 cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.29210.22860.107950.2925
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :306104