planchette \'Famille de lions\'

cool 'leeuwenbende' broodplankje

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17271

Het leeuwtje en zijn welpjes staan mooi te pronken op dit stoere broodplankje in melamine. Ideaal om je kleintje te stimuleren voor de eerste...

7,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Het leeuwtje en zijn welpjes staan mooi te pronken op dit stoere broodplankje in melamine. Ideaal om je kleintje te stimuleren voor de eerste keer zelf zijn boterhammetjes te maken voor school. De leuke leeuwenbende kijkt met argusogen toe. Materiaal: melamine.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231400.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.