Cool Vilacity containerschip

Staat: Nieuw product

Vilac

JT151

Vilacity van Vilac (5)

Toet... toet... ! Kijk uit daar komt het gigantische Vilacity containerschip de mat afgevaren.

Helemaal volgestouwd met kleurrijke houten containers... om te stapelen, op en af te laden en uren mee te spelen. Echt tof speelgoed om de verbeelding van kinderen te prikkelen.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2356

CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dit coole Vilacity containerschip biedt plaats voor 18 houten containers, met magneet. Leuk in combinatie met de Vilacity hijskraan. Dit containerschip maakt deel uit van het Vilacity gamma van het Franse merk Vilac, een gamma vol leuke garages, circuits en bouw-accessoires om volledig mee te gaan in je kind zijn fantasie en ze hun eigen stad te laten creëeren.

Al ruim 100 jaar maakt het Franse Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Inbegrepen: 18 containers.

Afmetingen: 6 x 8 x 45 cm

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4715122.52
  • Door Karin R.
  •  de 12/12/2019
Zou alleen fijn zijn als er vilt onder zou zitten. Onderkant erg scherp en direct krassen op de tafel
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilacity van Vilac
Inspiratie en stories