t-shirt Dougie le chien - Jet Set Pets

coole blauwe 'Jet Set Pets' T-shirt met hond (8j)

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

Uit de 'The Jet Set Pets' zomercollectie 2014 van Coq en Pâte!

Coq en Pâte en de Jet Set Pets nodigen je uit om samen...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de 'The Jet Set Pets' zomercollectie 2014 van Coq en Pâte!

Coq en Pâte en de Jet Set Pets nodigen je uit om samen de wereld te ontdekken! De Engelse illustrator Mibo ontwierp een nieuwe reeks kleurrijke dieren. Ruby het konijntje, Dougie de hond en Camille de kat zijn echte globetrotters, die de wereld rondreizen en de meest onbekende en exotische plaatsen verkennen. Pak je rugzak, doe je gordel aan, zet je zonnehoed op en let's go!

De stoere hond Dougie wil graag met jou Honolulu, Papeete of de Galapagoseilanden ontdekken! Deze übercoole T-shirt is een absolute must-have in de kleerkast van je kleine spruit. Bovendien is de schattige kat recto verso gedrukt, wat het plaatje helemaal compleet maakt.

Materiaal: 100% biologisch katoen met GOTS-label. Binnenstebuiten wassen op 30°.


adviesprijs: €22,50
outletprijs: €14,95


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…

product referentie :14ETSCMBDOG8