Coole brooddoos - Food

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC076

Hippe instappers, coole lagere school kinderen en zelfs zij die voor het eerst naar het middelbaar gaan kunnen genieten van een lekkere en gevarieerde lunch uit deze hippe zwarte brooddoos met 2 vakken van A Little Lovely Company

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

De zwarte brooddoos van A Little Lovely Company met leuke 'food' opdruk mag niet ontbreken in de boekentas van jouw primus. De brooddoos bestaat uit twee bakjes en het deksel met siliconen ring zorgt ervoor dat je alles goed kan afsluiten. Perfect voor de lunch en een middagsnackje dus!
Je bent trouwens nooit te oud voor een leuke lunch box. Wij vinden daarom dat je de lunchtrommel ook prima kunt meenemen naar kantoor en er is ook een bijpassende RVS thermosfles ;-) zeker het ontdekken waard.

Afmetingen: 15,5 x 8 x 11,5 cm
Inhoud: 800 ml
Materiaal BPA-vrije kunststof
Wasdavies: mag in het bovenste rek van de afwasmachine, maar handwas wordt aanbevolen aangezien de opdruk kan vervagen in vaatwasser.

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

 


KleurZwart
CollectieBack to school
TypeBrooddozen
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
168120.2
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :SBFOBL07