Piratenboot

Coole en duurzame Piratenboot

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT004

Een duurzame piratenboot ... het bestaat.

Klaar voor een avontuur op zoek naar een geheime schat verborgen op de badrand met deze waterspeelset in piratenthema? Het coole schip heeft plaats voor een piraat, een schatkist, een kanon, roeispanen, roer en een wasbaar katoenen zeil dat je echt kan laten vieren. Naar bakboord of stuurboord? Jij kiest!

33,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5707

SamenstellingenHout
CollectieWater Play
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Coole piratenboot met leuke elementen zoals een echte schatkist om helemaal mee te gaan in je waterratje zijn fantasie. Superleuk om het dagelijks badmomentje nog leuker te maken. En een duurzame keuze dankzij de ecologische materialen.

Afmeting: 12,6 x 21,3 x 22 cm
Geschikt vanaf 2 jaar en ouder
Materiaal: planwood

Bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.57
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.