Flipperkast

Coole flipperkast

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT151

Een echte klassieker in een duurzaam jasje. Trek aan de hendel en schiet de bal in de flipperkast. Probeer hem zo lang als mogelijk in de lucht te houden door de knoppen aan beide zijdes van de pinball in te duwen en de bal door de obstakels te schieten.

89,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4641

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Heerlijke flipperkast van Plan Toys gemaakt uit rubberhout - een duurzaam materiaal afkomstig van bomen die geen rubber meer geven - met rekkertjes en pinnen kan je zelf je eigen parcours maken en eindeloos veel spelletjes spelen! Rekkertjes zijn inbegrepen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 38,5 x 47,7 x 11 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.48
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.