Coole glow in dark puzzel - Ruimte - 500 stukjes

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER158

Wie heeft er zin om deze ruimte puzzel in elkaar te puzzelen? Leuk extraatje: als je klaar bent met puzzelen kan je het licht uitdoen en het heelal in het donker bewonderen dankzij de glow-in-the-dark finish, zie jij de verschillen?

Wondermooi geschenk voor puzzelfans die ervan dromen ooit door de ruimte te zweven.

20,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 356100

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Thema's en onderwerpenRuimte

Deze fascinerende puzzel van het knappe puzzelmerk Mudpuppy bestaat uit 500 puzzelstukjes en is ideaal speelgoed voor kleine ruimtefans! De puzzel geeft bovendien licht in het donker en komt in een stevige kartonnen doos.

Aantal stukjes: 500

Afmetingen puzzel: 51 x 51 cm - doos: 2O x 20 x 5 cm

Leeftijd: 6+

Materiaal: gemaakt uit 90% gerecycleerd karton, verpakking gemaakt uit 70% gerecycleerde materialen, geprint met non-toxische inkt.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202050.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.