Grote drinkfles 500ml - Mr. Crocodile

Stevige stalen kinderfles met krokodil en drinktuit

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX105

Naar de kleuterklas met Trixie (101)

Echt krokodillen zijn schrikwekkend maar van deze groene krokodil kan je alleen maar houden.

Hij staat mooi te wezen op deze groene drinkfles uit roestvrij staal. Een slank design dat perfect in kinderhandjes past, makkelijk is in onderhoud en tegelijk zorgt dat je kapoen altijd zijn favoriete drankje bij de hand heeft.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 41-215

TypeDrinkflessen
KleurGroen
DiertjesKrokodil
Vouchereco

Trixie grote drinkfles Mr. Crocodile is een echte musthave voor jouw kleuter. De RVS drinkflessen van dit Belgische merk zijn verkrijgbaar in 2 formaten en 8 leuke karakters, zo is er vast en zeker eentje die de favoriet is van jouw kapoen. Beide flessen hebben een slank design zodat kleine kinderhandjes ze makkelijk kunnen vastnemen en ze perfect passen in een rugzak of boekentas.

De RVS fles is volledig lekvrij. De handige dop is zo ontworpen dat kleine handjes hem gemakkelijk kunnen openen en sluiten, de drinktuit maakt het makkelijk te drinken zonder morsen. Tot slot is iedere fles is voorzien van een touwtje
waarmee je deze musthave makkelijk kan dragen of vasthangen aan een rugzak.

Onze tip: Ook verkrijgbaar in een kleiner formaat van 350 ml en perfect te matchen met de rugzak, boekentas of reistrolley in hetzelfde fel rode design.

Inhoud: 500 ml
Materiaal: roestvrij staal, 100% voedselveilig, geeft geen smaak af aan je drinken en vrij van nare stoffen - kunststof draaidop - silicone sluitring waardoor de fles lekvrij is.
Wasadvies: gebruik een flessenborstel, warm water en afwasmiddel of steek de fles simpelweg in de vaatwasser

_

Trixie baby is een fijn Belgisch merk dat we al even in ons hart dragen. Ze maken de mooiste spulletjes die je kan gebruiken vanaf dag 1 tot ze tieners zijn. Daarnaast worden de producten steeds vervaardigd uit kwalitatieve materialen die een lange levensduur garanderen, proberen ze zoveel mogelijk organisch katoen te gebruiken en het gebruik van plastic te minimaliseren. Het resultaat zijn verschillende collecties van duurzame en kwalitatieve producten die zowel kindjes als ouders aanspreken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Naar de kleuterklas met Trixie
Inspiratie en stories