Coole grote rugzak met toekans

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS090

Vlieg naar school als een hippe vogel met deze super stevige en duurzame rugzak van Petit Monkey.

Deze hippe boekentas is heerlijk ruim, handig ... én duurzaam want hij is gemaakt uit oude, gerecycleerde plastic flessen. Hoe cool is dat?

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BP16-L

Grote nachtblauwe rugzak met mooie toekanprint uit de nieuwe lijn tassen van Petit Monkey, prachtig geïllustreerd met een print van Lemonni. Lemonni is een grafisch designer uit Canada met een grote liefde voor patronen, retro kleurtjes en speelse vibes uit de jaren '60. Deze Petit Monkey tas heeft een groot vak vooraan en een ritssluiting, stevige katoenen handvaten en verstelbare schouderriemen voor een perfect fit!

De perfect rugzak voor op school of op reis met 3M reflecterende boorden aan de voor- en zijkant voor een goede zichtbaarheid.

Het is een kleine planeet dus recycle! Deze hippe rugzak ziet er niet alleen mooi uit, hij is het ook, want deze tas is gemaakt van rPet. Oude plastic flessen worden gerecycled, versnipperd en tot garen gesponnen om de stof te weven. De tas is afgewerkt met een melk-coating voor extra stevigheid en een streelzacht effect.

Materiaal: rPET - gemaakt uit gerecycleerde PET flessen
Afmetingen: 37 x 26 x 12 cm
Leeftijd: geschikt voor kinderen van 8-12 jaar

Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) brengt opnieuw een stijlvolle collectie rugzakjes en pennenzakken in grafische prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. - van Petit Monkey word je altijd blij!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3525100.355
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!