Coole Hero brooddoos met compartimenten

Staat: Nieuw product

Goodbyn

Dat wordt een lunch om van te smullen ... dankzij de Goodbyn Hero, een super coole lunchbox waarin je elke dag allerlei lekkers mee kan geven met je kindje zonder dat het eten door elkaar geraakt: boterhammen smaken niet meer naar mandarijn, je fruitje zal nooit meer vol kruimels hangen en het is een handige manier om de lunch gezonder en diverser te maken.

Deze lunchbox komt in 5 leuke kleurtjes, is 100% recycleerbaar en voedselveilig.

19,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Hero is een van de populairste lunchboxen van Goodbyn. Deze brooddoos heeft 3 aparte vakjes, zo blijft alles mooi op zijn plaats zitten. Er zitten ook nog 2 losse doosjes in die je kan vullen of apart gebruiken. De Goodbyn lunchbox opent en sluit makkelijk, het deksel is wel niet 100% lekvrij, hou er dus rekening mee om geen vloeibare voeding of sausjes in de brooddoos te steken. In de Hero passen heel veel lekkere dingen en toch past deze brooddoos mooi in een kleuterrugzak. Hij heeft ook een handvat om het makkelijk naar de eetzaal te dragen.

_

De GOODBYN Hero bestaat uit:

  • 1 groot vak (1100 ml): perfect voor lekkere boterhammen of een pasta-slaatje.
  • 2 kleinere vakjes (262 ml): geschikt voor koekjes, tomaatjes, ontbijtgranen, fruit, een stukjes kaas.
  • 2 losse bakjes met deksel die perfect in de lunchbox - maar ook los - gebruikt kunnen worden (inhoud 177 ml en 77ml): handig voor kleine extra ingrediënten om je lunch te dresseren zoals hummus, beleg, nootjes, ...
  • een stevig transparant deksel.

_

Afmetingen: 27,2 x 17,3 x 6,9 cm

Materiaal: BPA-vrij plastiek, volledig onschadelijk en gifvrij - 100% recycleerbaar

Gebruiksadvies: alle Goodbyn dozen mogen in het bovenste rek van de vaatwasser.  Ook geschikt voor de vriezer en microgolfoven. Maak je lunchbox extra leuk en persoonlijk met de Goodbyn stickerset, ook deze zijn vaatwasbestendig.

 

Het Amerikaanse Goodbyn ontwerpt de coolste lunchboxen ooit. Gemakkelijk in gebruik en gemaakt uit gerecycleerd, stevig plastiek dat BPA- en gifvrij is. Hun producten zijn perfect om eens iets anders mee te geven dan die alledaagse klassieke boterhammetjes, dankzij de verschillende compartimenten en mogelijkheden. Geschikt voor alle leeftijden en helemaal voedselveilig. Lunchtijd was nog nooit zo leuk als met Goodbyn!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.5187.50.271