Coole inbakersdoek met zakje - Rock sand/soft green

Coole inbakersdoek met zakje - Rock sand/soft green

Staat: Nieuw product

Home by Door

KZ31090

Deze coole doeken van Kidscase zijn ultra multifunctioneel en komen dus altijd van pas. Je kan ze gebruiken als inbakerdoek, knuffeldoek,...

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze coole doeken van Kidscase zijn ultra multifunctioneel en komen dus altijd van pas. Je kan ze gebruiken als inbakerdoek, knuffeldoek, onderlegger, spuugdoek, zomerdekentje, handdoek ... Noem maar op. De guitige driehoekjes geven aan deze doeken een trendy en speelse look. Het zakje voor de doek in op te bergen maakt het alleen maar handiger.


Materiaal: 100% organisch katoen
Afmetingen: doek-120cm x 120cm, zakje-25cm x 20cm
Wasbaar op 40°

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12012000.35
Home by Door (voorheen Kidscase Home) biedt een uitgebreide collectie tijdloze en toch eigentijdse baby-care producten en accessoires voor zowel baby-, kinder- als woonkamer. Ontwerpster Door Fransen creeert met onderscheidende kleurenreeksen, heldere vormen en een grafisch handschrift een collectie met een eigenzinnige stijl, met aandacht voor vorm en functionaliteit. Daarnaast produceert Kidscase de collecties via methodes die zowel eerlijk als milieuvriendelijk zijn voor de lokale mensen en arbeiders, door zoveel mogelijk met organisch katoen te werken en met gecertificeerde leveranciers.