hochet tortillon boules multicolores

coole 'kleurenkring' grijpspeeltje*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17325

Rammelaars van HABA (19)

Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beukenhouten bolletjes, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos speel- en...

11,95 €

Add to my wishlist

Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beukenhouten bolletjes, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos speel- en sabbelplezier te geven. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Dit leuke speelgoed heeft een mooie vormgeving, speciale details en helpt zo baby's spelenderwijs de wereld te ontdekken. Stimuleert grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beukenhout en kunststof. Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.9000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :005294

Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en thema's