hochet tortillon boules multicolores

coole 'kleurenkring' grijpspeeltje*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17325

Rammelaars van HABA (18)

Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beukenhouten bolletjes, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos speel- en...

11,95 €

Add to my wishlist

Dit flexibele houten grijpspeeltje is gemaakt van beukenhouten bolletjes, geregen aan een veilige elastische koord om baby eindeloos speel- en sabbelplezier te geven. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Dit leuke speelgoed heeft een mooie vormgeving, speciale details en helpt zo baby's spelenderwijs de wereld te ontdekken. Stimuleert grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beukenhout en kunststof. Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.9000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :005294

Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en thema's